Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Om 9 dagar ska jag min mamma och pappa åka till London. Ska faktiskt bli väldigt roligt, har aldrig varit i London. Har velat åka till London väldigt länge men inte blivit av. Så vi ska vara Turister och se olika saker men även shoppa, Tror det kan bli en bra resa faktiskt. VI kommer vara där torsdag till söndag.


Likes

Comments

Godmorgon alla fina. Är påväg till jobbet nu, känner att jag inte riktigt har vaknat än.. Idag blir det nog en ganska skön dag, ska iväg på möte runt halv 1 också. Efter jobbet ska jag nog försöka börja plugga lite matte, haha har sagt det i snart ett år. Men jag ska läsa en kurs på komvux så måste ta tag i det där. Men hoppas ni alla får en fin dag.

Likes

Comments

Har bäddat ner mig i sängen och kollar på White Collar, en serie jag verkligen rekommenderar. Det är helt sjukt vad tiden går fort nu för tiden, känns som det nyss blev " påsklov " eller vad jag ska kalla det, långledigt.Men imorgon är det bara att komma tillbaks på banan igen och börja jobba som vanligt. Det var i alla fall välbehövt med lite långledigt. Kan dock säga att jag inte har gjort så mycket i alla fall. Har mest tagit det lugnt och hämtat lite ny energi. I onsdags så fyllde jag dock 20 vilket var riktigt kul. Det firades med en trevlig middag med lite vänner sen utgång, blev en riktigt bra födelsedag faktiskt. Annars har jag mest nördat serier. Men nu säger jag godnatt.

Några bilder från min födelsedag.

Likes

Comments

Haha alltså nu vet jag inte hur många gånger jag har skaffat en blogg under mitt liv. Det är väl runt 20 gånger i alla fall och det slutar alltid med att bloggen glöms bort. Men nu ska jag försöka igen, för min egen skull för att jag gillar att skriva av mig. Har tänkt på det ett bra tag nu att skaffa en blogg men det har bara inte blivit av. Men det är kul att jag faktiskt tog tag i det nu. Så vi får väl se hur det går den här gången då :))

Likes

Comments