Hey - Her for et par dage siden, kom jeg hjem fra min tur til Berlin, med min klasse. Vi var afsted i 5 dage. Vi så en masse seværdigheder, var på sightseeing og shoppede lidt. Vi så bla. Tv tårnet, Siegessäulen, Olympisk stadion og Brandenburger Tor.

Vi havde en mega god og hyggelig tur <3

Knus Cecilia

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey - i dag skal jeg lave et kort indlæg, om mine favorit ting jeg har købt i gennem sommerferien. Bortset fra nr. 4 og 5, dem har jeg fået i sommerferie gave af mine forældre. Det er jeg selfølgelig MEGA glad for <33

Links til tingene på billedet - nr. 1 - nr. 2 - nr. 3 - nr. 4 - nr. 5 - Har dsv ikke noget link til nr. 6, da det er en udgået taske, jeg har købt i en Michael Kors butik i et outlet.

Knus Cecilia

Likes

Comments

Hey - I dag skal jeg lave et meget kort indlæg, da det bare skal handle om dette outfit.

Jeg har prøvet så vidt muligt, at finde links til det jeg har på.

Skjorte : HER - Taske (Jeg kunne dsv ikke finde et link, da den er købt i en Michael Kors butik, i et outlet, men jeg har prøvet at finde noget der minder om) : HER - Bukser : HER

Knus Cecilia

#nouwoutfit

Likes

Comments

HEY

I dag skal jeg skrive et indlæg, hvor jeg fortæller om min instagram. Jeg vil fortælle om mit layout, hvordan jeg redigerer mine billeder, og hvordan jeg beslutter hvilke billeder der skal op - ENJOY :)

Layout kan være svært, jeg har ikke rigtig et bestemt tema, men mere bestemte farver, fx her for tiden kan jeg rigtig godt lide at min instagram ser lys ud. Jeg kan godt lide blå, lyserød og hvid. Så jeg prøver at få de farver blandet ind.

Jeg bruger altid Facetune 2, til at redigerer mine billeder, fordi de har en effekt der hedder "Whiten" Det er en effekt, der er lavet til at redigerer tænderne hvidere, men det er ikke det, jeg bruger effekten til, For man kan nemlig gøre sin baggrund mere hvid. Det er også med til, at få billederne til at se mere lyse ud. Effekten der hedder "B&W" Er en effekt der gør ting sort hvide. Den bruger jeg til, at gøre de farver jeg har på billedet, som jeg ikke føler passer ind til min instagram, eller jeg ikke kan lide sort hvide.

De billeder jeg ligger op har tit noget at gøre med årstiderne. Det er på ingen måde alle mine billeder der har det, men tit kan det være svært, ikke at få billederne til fx at se sommer agtige ud når man står i shorts/nederdel, er på stranden osv.

Jeg beslutter hvilke billeder der skal op, ved at overføre det til en app, der hedder "VSCO". Der ligger jeg alle billeder ind, inden jeg uploader dem, for at være sikker, på at de passer ind til min instagram.

Tusind tak fordi du læste med <3

Knus Cecilia

Likes

Comments

HEY - I dag skal jeg lave et indlæg om feel good serier. og som der også står i overskriften, er det "i følge mig" Så det er mine egne holdninger og meninger, dette er bare mine forslag på "Feel good" serier. Feel good serier er for mig en serie der gør mig i godt humør, er spændene, og hvor jeg får et godt grin en gang i mellem. Jeg har valgt mine 5 favorit "Feel good" serier - ENJOY !

1. SEX & THE CITY - En super god drama serie, som har humor, stil og romantik. Den er dsv ikke på Netflix, hvilket er ærgerligt, siden der er rigtig mange der har Netflix. MEN den er til gengæld på HBO, og hvis i så ikke har HBO kan man jo altid købe den på dvd eller blue ray.

2. FRIENDS - En mega humoristisk og hyggelig serie. Jeg syntes fx det er mega hyggeligt at sætte et afsnit venner på når du står i køkkenet og skal til at lave frokost, eller når du bare sidder og slapper af en søndag aften osv. Hele serien kan findes på Netflix.

3. GILMORE GIRLS - En meget mor datter agtig serie, med mor datter problemer, kæreste problemer og veninder. Du kan finde serien på Netflix + når du så har set serien er der faktisk en mini serie, med fire afsnit, et for hver årstid, på Netflix som hedder "et år med Gilmore girls".

4. MAKE IT OR BREAK IT - En serie der er vildt god og spændende for folk der godt kan lide gymnastik & drama. Den var engang på Netflix, men den er dsv blevet taget af.

5. JANE THE VIRGIN - En humoristisk og dramatisk serie, med lidt krimi blandet ind i. Serien kan findes på Netflix.

Knus Cecilia

Likes

Comments

HEY - Torsdag d. 29 Juni var jeg i København med tre af mine veninder, Stine, Louise og Maja.

Louise, Stine og jeg mødtes, og tog toget sammen til Nørreport, hvor vi skulle mødes med Maja. Da Maja kom, var det frokost tid, og vi var alle sultne. Vi blev enige om at spise på restauranten "Rossopomodoro" som ligger i Illum rooftop. Vi bestilte alle pizza'er og de var rigtig gode - Det kan godt anbefales ;) Da vi var færdig med at spise, gik vi rundt på strøget og kiggede på butikker. Vi bla. indeni Zara, Envii, Magasin og mange flere. Jeg købte to trøjer i Envii - En hvid løs t-shirt med en slags flæse for enden, og en lyserød one shoulder tank top. Da kl. blev fem var vi færdige med at kigge i butikker, så vi besluttede os for at tage på Maccen og købe en is. Det gjorde vi. Vi tog isen med, satte os i toget og kørte hjem. Det var en super hyggelig dag <3

Tak fordi du har læst med :)

Knus Cecilia

Likes

Comments

Hej -Jeg hedder Cecilia Joensen. Jeg er 14 år gammel. Nogle af jer kender mig måske fra youtube. Det har jeg lavet i snart to år ;) Og fordi jeg laver denne blog, skal det skam ikke betyde, at jeg så stopper min youtube kanal. For det gør jeg bestemt IKKE. Jeg elsker at filme og redigere, og det har jeg gjort i lang tid nu. Jeg har altid syntes at det har været sjovt at skulle skrive historier og stile i skolen. Så nu hvor blogging er blevet en relativ stor ting, tænkte jeg, at det ville være en god mulighed, for at jeg kunne få skrevet, de ting jeg laver ned. Få skrevet om fashion, som jeg elsker, og i det hele taget bare skrive. Jeg kommer til og skrive om alt fra ting fra hverdagen, outfits, hygge og meget mere. Jeg håber at du vil følge med. Det ville i hvertfald betyde meget :)

Jeg glæder mig til at komme godt i gang med bloggen <3

Knus Cecilia

Likes

Comments