Header

Igår var det äntligen dags för min födelsedagspresent från Moa och William, bröllopsmässa med Moa följt av middag hela gänget.
Var riktigt kul och nyttigt att gå på mässan, fick massor av inspiration till kommande bröllop. Massa fina ringar, klänningar, dukningar och självklar champagne till lunch. Man längtar ju rätt mycket till att börja planera mera.
Vi avslutade kvällen med middag på La Parilla i Uppsala, supergott!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var det alla❤️dag och jag och Calle åt den bästa maten jag någonsin ätit ute i Uppsala. Vi åt på Borgen och det var första gången jag åt "vanlig" mat där, varit på julbord där innan och då var det också supergott. Detta var dock något över det vanliga, 4-rätters med viner som var komponerade till de olika rätterna. Nytt favvoställe garanterat!

Likes

Comments

Nu var det ungefär ett år sen som jag var uppe i Abisko och testade isklättring för första gången, det var sjukt svårt i början men när man väl fick in tekniken var det så himla roligt. Återigen, klättring är en så himla bra träningsform! Klättra mera!!!

Likes

Comments

Idag har jag varit ute i Båstad på en trailtävling som vi var med och sponsrade med LaSportiva. Träffade då Picky Bars och fick testa två olika bars. En utav dem gillade jag riktigt mycket, Peanut Butter Booyah (blå)! Den vill jag verkligen äta igen! Helt naturliga dessutom, rekommenderas starkt!

Likes

Comments

Idag har vi haft internmöten exakt hela dagen. Började med säljmöte på förmiddagen, följt av möte tillsammans med marknadsavdelningen. Gick igenom nya mål inför året och hur vi ska förbättra vårt arbete, det ser riktgt bra ut!

Efter alla möten tog vi oss ned på stan för middag och bowling, och gissa vem som gjorde första strike'n?!

Likes

Comments

Länge sen jag klättrade sist, det är så himla roligt! Måste börja göra det mycket, mycket oftare, det är ju så himla bra träning. Satt upp ett mål nu framöver: klättra minst 1 gång/vecka. Vill bli stark igen!!!

Likes

Comments

Idag hade vi fått lite prover skickade till kontoret, bland annat tre olika rawbars. En med smak av kokos, en med choklad och en med äpple/kanel. Var många som tyckte att alla var goda, och absolut, skulle det inte finnas något annat och man var superduper sötsugen så. Den enda jag kan tänka mig att prova igen/köpa skulle vara chokladen.

Likes

Comments

Jag tycker att man är värd att använda måndagskvällar till att gosa till det lite extra. När man har klarat av veckans första jobbdag så är man värd popcorn, glass och en rolig film, idag Mr Beans semester.

Likes

Comments

En trevlig helg börjar lida mot sitt slut. Gårdagen spenderas hemma hos Daniel med vänner och nya bekanta, blev en hyfsad sen kväll men har ändå känt mig okej idag. Ett besök hos mormor och sedan fika och en speleftermiddag hos mamma har denna dagen bestått av.

Nu på vägen hem från mamma svängde vi förbi Mio och hittade nya dricksglas, ny dörrmatta och en ny tavla till vardagsrummet. Vi hittade också en superfin kökslampa, som vi funderar på att köpa men var tvungna att fundera på.

Likes

Comments

En till födelsedagspresent jag fick nu när jag fyllde år, ett presentkort på personligalmanacka.se. Fick hem den igår och har redan börjat fylla den med allt jag har framför mig.
Valde en färdig design och la till mitt namn, tyckte att det blir superfint. Älskar svart, guld och marmor. Nu kommer jag förhoppningsvis få en bättre struktur och överblick över min vardag, det kan behövas!

Likes

Comments

Instagram@ceciliaajc