VAB onsdag

Godmorgon på er! Har ni också strålande sol hos er? Här hemma skiner solen fast det är ju ändå jätte kallt ute. Märks verkligen att hösten snart är här. Det slog verkligen om snabbt. Jag fryser extra mycket eftersom att jag gått ner så mycket i vikt också så jag måste införskaffa mig någon ny jacka. Alla jag har är alldeles för stora så det ser hemskt ut på. Men nog om det! Idag är jag hemma och vabbar med min skrutt. Oliver hade feber igår på kvällen  men i morse när han vaknade var den borta. Dock är han lite hängig och inte alls den vanliga glada Oliver så det är bra att han får va hemma och ta det lugnt. Vi blir även hemma i morgon för att vara på den säkra sidan.

För en liten stund sedan la vi oss i sängen för han verkade lite hängig och han somnade nästan direkt. Min lilla lilla skrutt! När han vaknar sen tänkte jag att vi skulle ta en promenad till affären för att hämta ut ett paket. Jag hade nämligen fått ett sms igår om att jag hade ett paket att hämta ut hos mitt postombud men jag missade tydligen det så jag får hämta det idag. Sen ska jag handla en grädde så vi kan äta korvstronanoff till middag ikväll. Vi rensar ur vår frys och kyl så vi ska försöka äta upp allt vi har där innan vi köper en massa nytt. Det är verkligen något vi borde göra oftare för det är så mycket "skit" där i. Saker jag velat handla men som vi sedan Inte använt. Så nu ska det ätas upp eller kastas innan vi köper en massa nytt. Eventuellt att jag ska baka lite tills fredag också då jag ska stå för fredagsfika på jobbet. Om Oliver nu är tillräckligt frisk för att gå till dagmamman.

Mer än så kommer inte hända idag eftersom att det är som det är här hemma. Vi ska som sagt bara mysa och vara idag. Eventuellt att det kommer upp nått inlägg med dom nya plaggen som vi ska hömta ut senare. Det beror på hur Oliver mår osv.

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad tråkigt med sjukdom, hoppas han krya på sig..
nouw.com/frökenrödlök
ceciliacharlie
ceciliacharlie,
Jaa verkligen! Tack! 🥰
nouw.com/ceciliacharlie
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@