Ullared shopping

Efter ullared turen är vi nu hemma igen och har landat. Resan hem var inte speciellt rolig för Oliver stackarn spydde två gånger och så började det självklart spöregna i Stockholm. Dom varnade till och med att det kunde bli översvämning. Vi kom hem i alla fall och nu tänker jag inte åka bil på hela helgen haha. Tänkte i alla fall slänga in lite bilder på det som jag handlade till mig själv och sen visa i ett separat inlägg vad jag köpte till Oliver. Kommer förmodligen upp bilder när jag använder sakerna senare också och då kan jag visa bättre hur det ser ut. Jag köpte egentligen inget märkvärdigt utan de blev mest bas saker, nån väska, nagellack osv. Sen blev det bara några få plagg till Oliver för det var inte så fina kläder. Och sen har han redan så mycket så det blev som sagt bara lite.

Sen blev det lite andra saker som Bakplåtspapper, Fryspåsar, galltvål, deodorant, tandkräm osv men det känns bara tråkigt att visa.

Något jag verkligen ångrar att jag inte köpte är en gul blus. Jag såg den flera gånger men ändå provade jag den aldrig och nu kan jag inte släppa den. Så ska försöka få någon att vara köphjälp till mig och hittar jag ingen så ska mammas bästa vän dit senare den här månaden och då kunde hon kolla om den fanns. Jag hoppas verkligen jag får den!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@