Tre år tillsammans

Hej på er! Har ni haft en bra torsdag? Min har inte alls varit rolig. Det märks verkligen att barnen behöver lov och jag med för den delen. Dom är överallt och ingenstans så idag har jag fått varit tjatig kan jag säga. Så tråkigt! Hoppas på en bättre dag i morgon. Då är det ju fredag, vi ska få se Lucia tåg och sedan ska vi även åka och bada med barnen. Vi ska inte bada men barnen ska i alla fall. Så jag hoppas det blir bra! Sen är den bara en vecka kvar innan jag också får lite jullov. Det ska jag verkligen njuta av även om jag tror att det kommer gå super fort!

Men idag är det i alla fall den 12 och jag och Christoffer firar tre år tillsammans. Herregud så fort det gått! Vi lagade därför lite godare middag som vi annars inte brukar laga på en vanlig torsdag. Potatisgratäng och kyckling. Men det var riktigt gott! Sen bestämde vi att vi skulle hitta på något ensamma någon dag när det fanns tid till det. Kanske ut och käka eller bio eller något. Det återstår att se helt enkelt. Jag fick ju inte ens en bukett blommor som jag kanske hade förväntat mig, haha. Kanske får det någon annan gång, vem vet?!

Nu har jag i alla fall krupit ner bredvid Oliver för att sova. Känner mig helt slut och har gjort det dom senaste dagarna. Så lite sömn på det kommer sitta fint! Är även taggad på morgondagen då jag rensat ut Olivers garderob. Han har ju storlek 86 i sina kläder men han har så mycket fint i storlek 92 så nu har jag bytt storlek 86 till 92. Så i morgon blir det helt nya kläder. Tänk att något sånt kan göra mig så glad haha. Men det kan ju vara det roligaste som finns. Barnkläder. Älskar att köpa det!

Men nu ska jag som sagt sova så med det sagt säger jag godnatt och bjuder på en bild på vår middag och Oliver innan han somnade i sin nya pyjamas.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@