Torsdag men snart helg

Och så var torsdagen också över. Så himla fort tiden gått idag. I morgon är det som sagt äntligen fredag och sen tar vi helg. Kul att jag alltid säger "äntligen fredag" för jag trivs ju super bra på jobbet och tycker om att vara där. Men det är ändå så skönt med helg. Att bara få vara och få vara med Oliver är ju ändå bättre än jobbet liksom. Så i helgen har vi inga stora planer. Ska åka till Gävle till Christoffers mamma / Olivers farmor för att hämta en klocka och sen ska vi bara vara hemma.

I morgon har jag och en kollega fredagsfikat som vi ska stå för så ikväll har jag stått och gjort fröcknäcke. Vi tänkte nämligen bjuda på lite ost och kex istället för massa godsaker. Då blir det som att äta frukost på jobbet och sen tycker vi båda att det är så mycket godare än massa fikabröd. Ska försöka komma ihåg att fota det så ska ni få se vad för gott vi fixat!

Såg nu vad klockan var också och jag kan säga att det var ett bra tag sedan som jag var vaken såhär sent. Så nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och försöka sova. Så med det sagt säger jag godnatt och hoppas ni haft en fantastisk dag!

  • Allmänt
  • 74 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@