tjugofem kilo lättare

Hej på er! Har ni haft en bra torsdag? Jag startade dagen med en promenad och sedan åkte jag och fixa mina naglar och tog faktiskt ett hål i örat. Naglarna innan hade slöppt så fick komma tillbaka och göra nya idag. Hålet i örat blev väldigt spontant men jag är nöjd. Kanske slänger in bilder på det senare.

Och vet ni? Jag kan inte riktigt förstå att jag faktiskt gått ner 25kg nu. Det märks verkligen att jag gått ner en del då mina kläder börjar bli för stora och jag orkar mycket mer. Provade mina jackor häromdagen och alla har blivit för stora. I vinter lär jag drunkna i jackorna jag har haha. Vi var ju på Leos lekland igår och där märkte jag stor skillnad i kroppen. Jag ledsnade inte lika fort på grund av att jag orkade mer och det kändes så himla bra!

Nu är målet att gå ner ännu mer och att jag ska börja träna regelbundet. Tänkte eventuellt köra ett träningspass eller en långpromenad senare ikväll när Christoffer har kommit hem från jobbet. Men innan dess ska jag försöka städa lite och laga lite mat.

Gillar

Kommentarer

Linnea
Linnea,
Wow vilken skillnad 😱 reagerade på bilderna på instagram i det senaste oxå 😊 du e grym 💪 har du några tips? Jag startade idag med att försöka tänka på vad jag äter och ska börja ut och gå minst 30 min om dagen 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@