Söndag

Jag vet inte varför men jag är riktigt trött och seg idag. Har även världens huvudvärk som jag stör mig på. Hoppas verkligen inte att jag börjar bli sjuk. Har liksom inte tid för det. Även Oliver börjar bli hostig och är förkyld så vet inte riktigt om han också börjar bli sjuk. Hoppas inte det!

Idag har vi en hemmadag i alla fall och hittills har vi bara kolla på tv och tagit en promenad med Märta. Måste komma på hur vi ska göra med soporna då vi glömde dra ut dom i torsdags när det var tömning. Så irriterande! Nu står dom liksom fulla och nästa tömning är om två veckor... Aja får se hur vi löser det. Oliver sover för tillfället och efter det tänkte jag att han ska få lite mat i magen innan vi går ut en stund igen. Skulle va bra att fixa på gården innan vintern kommer. Ta undan mina tomatplantor som står där ute och kratta upp en massa löv. Sånt som är tråkigt men som måste göras. Vi måste även ta in sittdynorna till våra utemöbler. Så lite sånt ska vi förmodligen fixa idag.

Senare ikväll kommer även mina föräldrar hem och då ska jag dit och hämta lite saker som dom köpt till mig och Oliver i ullared. Är så taggad på det! Vad det blev får ni helt enkelt se i ett annat inlägg. Kanske i morgon om jag hinner fota det idag. Men nu ska jag bara vänta tills plutten vaknar och sen är det dags att sätta fart!

  • 120 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@