sjukhusbesök såhär på onsdags morgonen

Godmorgon på er! Har ni sovit bra? Jag har sovit jätte oroligt för Oliver vaknade igår kväll och kunde knappt andas, hostade och lät jätte rasslig. Sen blev det bättre och han somnade om men han vaknade flera gånger under natten. Så i morse fick jag sån panik så vi åkte in till sjukhuset. Dom trodde inte det var något allvarligt men vi fick astma medicin utskrivet som vi ska hämta senare idag. Så idag blir det vabb för Christoffer för det känns som det bästa. Oliver känns pigg och så annars men låter fortfarande rasslig så därför får han va hemma idag så ser vi under dagen och natten hur han mår i morgon.

Barn brukar ju alltid få välja en liten leksak ifrån en väska där på sjukhuset. Och Oliver satt länge och kollade på alla saker. Tillslut valde han fyra olika leksaker som fick följa med hem. Snällt att han fick ta alla fyra trots att han inte alls behövde det. Så idag fick vi väldigt bra bemötande måste jag säga.

Så nu ska jag strax åka iväg till jobbet och lämna grabbarna kvar här hemma. Stänger på jobbet idag så det känns som det blir en lååång dag idag. Har dock fruktansvärt ont i huvudet så vi får se hur det går idag. Med det sagt så hoppas jag ni får en betydligt bättre start på denna onsdag än vad jag fick.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@