Sjukhusbesök

Godkväll! Har ni haft en bra tisdag? Min har varit sådär. Var så taggad på dagen då jag skulle sluta redan 12.20 idag men efter nån timme på jobbet ändrades det. En pojke i klassen sparkade min nämligen på lillfingret så gissa om jag fick ont. Fick gå till skolsköterskan för att få bandage och grejer och sen åkte jag ju som sagt hem senare. Hade tid på vårdcentralen hos min husläkare för att bedöma om jag verkligen behöver äta medicin mot blodtrycket eller inte. Det var ju alldeles för lågt för jag äter sån hög dos så nu ska jag trappa ner på den i några veckor och sedan sluta helt. Känns så skönt!

Sen blev det raka vägen hem för middag och en promenad med Märta. Strax där efter kom Christoffer hem och då blev det en långpromenad med Maria i spåret på över 5km. Riktigt skönt! Älskar när man tränat och sen bara njuta av att man faktiskt gjorde det! Sen under tiden jag satt i soffan var det flera styckena som tackade ja till min kommande fest så det känns faktiskt super kul! Är bara småfix kvar nu sen är jag redo!

Nu ligger jag i alla fall i sängen bredvid Oliver som sover. I morgon stänger jag på jobbet så vi har sovmorgon. Det ska bli så himla skönt! Med det sagt säger jag faktiskt godnatt så ska jag kika lite på Youtube innan det är dags att sova.

  • 132 visningar

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Krya på dig ❣️
nouw.com/emmaakarlegrund
ceciliacharlie
ceciliacharlie,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@