Sista novemberdagen för i år.

Godkväll på er! Har ni haft en bra lördag? Vi har varit hemma och myst hela dagen. Vi har även varit barnvakt så Oliver har busat med sin kusin Elvira hela dagen. Jag passade på att baka kakor och lussebullar. Så himla gott och passande till 1 advent som är i morgon. Vi har även gjort en julskinka som vi provsmakade nu ikväll.

I morgon är det 1 advent och då ska vi på årets första julbord med familjen. Mamma har bokat bord så vid 13.00 ska vi på julbord. Så himla mysigt! Jag älskar att gå på julbord! Jag får ju gå på två julbord i år. Med familjen i morgon och sedan med jobbet den 19 december. Så lyx! Jag jobbar ju bara till den 20 december och sen är jag ledig fram till januari och det ska bli super skönt. Vi passar på att åka till fjällen då och mysa!

Men tillbaka till morgondagen. Vi ska som sagt på julbord och sen bara hem och ta det lugnt inför den kommande jobbveckan. Jag ska ha på mig en ny jacka, ny klänning och ett par nya skor som jag köpt. Får se om Christoffer lyckas ta ett bra kort på mig i det så kanske ni får se det senare i morgon.

Med det sagt säger jag godnatt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@