Sista dagen är gjord

Godkväll! Idag var det sista dagen som jag behövde kliva upp 05.00 och det känns så himla skönt. Det är verkligen jobbigt när man inte är van att göra det. Men en vecka stod jag i alla fall ut. Och i morgon är allt tillbaka till det vanliga. Det har ju ändå varit skönt att få in lite övertid men har tyckt så synd om Oliver. Men dry har ändå gått bra! I morgon får vi ju sova en timme till och det är ju skönt. I morgon ska även min brors fru och Olivers kusiner hämta Oliver redan kl 14.00 så han får gå hem tidigt då. Det får han även göra på fredag då jag ska på ett läkarbesök så det blir lite lyx i slutet av den här veckan. Men det behöver vi eller ja han känner jag. Min duktiga kille! För tillfället ligger han och sover och jag har faktiskt också lagt mig. Känner mig helt slut efter idag för idag har det varit full fart hela dagen! Så jag ska som sagt sova tidigt och jag vet redan nu att jag kommer bli irriterad i morgon. Har nämligen lagt mig med blött hår och det är ju aldrig bra. Haha. Men det får jag lösa i morgon för nu ska jag som sagt sova!

Eller först ska jag faktiskt kika runt efter någon jag kan ha på mig på min 25 års fest och sen ska jag sova! Så med det sagt säger jag faktiskt godnatt!

Vad tycks om min nya jacka? Mamma och pappa gjorde världens kap till mig i Ullared på gekås. Denna kostade inte ens 200:- så jag är mer än nöjd! Blir perfekt när jag förmodligen måste köpa en ny vinterjacka nästa år igen. Så kan jag sälja alla som jag har nu eftersom att dom är alldeles för stora.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@