Shopping och träning

Nej med god kväll! Är allt bra? Jag har så ont i hela kroppen och är helt slut. Körde ett kort pass på gymmet idag men det vart ett hårt pass. Alltså jag tränade i 30 minuter och var heeeelt slut efter! Så frågan är om jag börjar bli sjuk eller om jag har träningsvärk från simningen igår och + att jag körde på rejält idag. Ja det återstår väll att se!

Mitt paket kom idag i alla fall så ingen var gladare än jag. Dock var det mesta för stort så det blev retur på allt förutom två saker. Tänkte eventuellt visa det i helgen då det är bättre ljus för att fota för nu är det alldeles mörkt när jag åker till jobbet och kommer hem från jobbet. Men ni får se i helgen! Jag la i alla fall en ny beställning på dom plaggen som var alldeles för stora så jag hoppas det blir bättre men dom nya jag beställde. Det återstår att se i alla fall. Sen hämtade Christoffer ut mina jeans jag köpte på levis också för nu var dom äntligen klara och sen svängde han även förbi Ikea och köpte ramar. Jag har nämligen fixat posters till Olivers rum så dom ska upp inom kort också. Förmodligen redan i morgon för jag kan inte hålla mig för länge när det är något jag vill göra. Hade gärna satt upp dom förra veckan redan men det var ju lite knepigt då jag varken hade posters eller ramar haha.

Just nu ligger jag i sängen. Ovanligt eller hur?! Ska försöka sova för att se om det bara är träningsvärk eller om jag faktiskt börjar bli sjuk. Oliver har även varit rätt ledsen sen vi kom hem från dagmamman så vi får se hur han mår i morgon. Planen är att vi är friska och krya i alla fall.

Men innan jag säger godnatt måste jag visa er.. Oliver satt och mös med Märtisen innan han skulle gå och lägga sig. Hur fin är inte han! Min älskade älskade lilla son!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@