Semester och en bra dag

Nej med godkväll! Är det bra med er? Med mig är det bara bra. Har dock ont i huvudet men det hoppas jag ska släppa nu när jag strax ska gå och lägga mig. Oliver sover sen en tid tillbaka och Christoffer är på konsert i Stockholm så han kommer förmodligen hem inatt eller något.

Idag har det varit en bra dag på jobbet. Vi har gjort alla hjärtans dag kort tills i morgon och sen fick barnen baka då vi ska fika i morgon. Så himla mysigt! Dom uppskattar när man gör lite speciella saker så i morgon blir det fredagsmys hela dagen! Sen är det sportlov nästa vecka och det ska bli så himla skönt! Jag har även tagit semester torsdagen och fredagen den veckan för att bara mysa och vara med Oliver. Behöver verkligen det känner jag!

Minns ni att jag skrev om kläderna jag beställt? Idag hade jag en av tröjorna på mig och jag älskar den. Behövde verkligen nya tjocktröjor och denna blev så bra! Nu hoppas jag bara att dom andra jag beställde sitter lika bra. Eller inte så blir det billigare haha. Nej men skämt och sido. Jag behöver faktiskt nya kläder nu. Men nu blir det köpstopp ett tag för alla pengar ska inte gå åt kläder osv. (säger jag som väntar på tre paket som ska komma på posten)

Men med det sagt säger jag faktiskt godnatt för nu ska jag krypa ner bredvid Oliver och sova. I morgon är det som sagt äntligen fredag!

  • Allmänt
  • 96 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@