Såhär går flytten...

Känns som att det var evigheter sen jag bloggade men jag har faktiskt mina anledningar. Vi har ju fixat och donat i huset och snart är vi äntligen klara! Vi har målat klart allt som ska målas i alla fall och golvet är lagt i kök och vårt sovrum så nu kan vi i alla fall flytta in. Har flyttat det mesta och ställt i garaget och sen har vi även ställt in saker i andra rum. Nu är det som sagt "bara" två sovrum, hall och altanen som är kvar att göra men vi tänkte att vi gör det lite efter som. Nu har vi ändå fixat sedan i onsdags så nu vill vi andas lite också.

Men idag när C la golv så var jag och Frugan in till stan för att köpa lite gardinstänger, gardiner, kuddar och lite annat smått och gott. Det roligaste är ju ändå att inreda och jag tror det kommer bli så jäkla bra. Mamma var även förbi under tiden vi var till stan och lämnade två blommor som vi ska ha ute. Så himla gulligt av henne💕🌸 tänkte även att jag ska försöka få med C in till stan i morgon för att köpa kökslampa och lite annat smått och sendan bara ta det lugnt och njuta av dagen. Vill även hinna sola lite framför poolen hos mamma och pappa. Vill ju bli lite brun nu när sommaren äntligen är på väg. Idag har det ju varit strålande sol men vi kände att huset var prio ett. Men i morgon kan man ju få sola en stund i alla fall...om vädret tillåter vill säga.

Nu försöker vi...eller C och Erik få upp våran säng till övervåningen. Vi har ju en dubbelsäng med EN madrass och jag kan ju säga att det går väll sådär...får väll sova i vardagsrummet i natt för det är nog inte meningen att man ska ha en enda madrass. SUCK! Jag är så jäkla trött så jag hade gjort vad som helst för att få upp sängen. Skönt att jag slipper hjälpa till bara för jag hade bara blivit tokig. Aja lär visa sig hur det går med sängen. Kan uppdatera er i morgon om det så säger jag godnatt nu!

Gillar