Min julkalender

Kom bara och tänka på att ni kanske vill se vad min kalender från The body shop innehåller? Tänkte att jag gör ett inlägg varje kväll med vad jag fått i dagens lucka så ni får se vad jag får. Kom och tänka på det idag så jag tänkte att jag visar er alla tre luckor i dagens inlägg så ni får se dom två första som jag "missat".

Först fick jag i alla fall en hårmask. Var såklart tvungen att prova den direkt så sagt och gjort så gjorde jag det. Märkte inte direkt någon skillnad efter bara första gången så jag tänkte att jag ska använda den en gång i veckan och sedan se vad jag tycker om den.

I andra luckan fick jag en handkräm i doften kokosnöt. Jag älskar deras handlrämer men dock hade jag gärna kunnat ta en annan doft. Jag har nämligen en kokosnöt som jag använder nu så kändes lite tråkigt med samma men jag blev såklart super nöjd! Kanske finns det fler handlrämer i kalendern så jag kan använda dom innan jag går på en kokosnöt igen.

Och i den tredje luckan, som är dagens lucka fick jag en ansiktsmask. Jag ligger faktiskt i ett bad just i skrivandes stund med den på mig så jag får se efteråt vad jag tycker. Men den känns super skön mot ansiktet så jag tror jag kommer gilla den!

Det var som sagt alla tre luckorna hittills och nu längtar jag tills morgondagens lucka. Jag brukar alltid öppna dom på kvällen när det är vardag för att jag inte hinner på morgonen. Sen känns det lite lyxigare att öppna på kvällen för att kanske till och med hinna använda produkten senare. Som idag tillexempelt.

Nu ska jag i alla fall fortsätta njuta av badet och sedan mysa med Oliver framför tvn innan det är dags att sova för ytterliga en jobbdag i morgon.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@