Måndag och en ny vecka

Nej men hallå! Här har det inte varit lätt att komma in. Men nu hoppas vi att det kommer rulla på som vanligt igen. Jag sitter nu på jobbet och har 15 minuter rast till innan jag ska tillbaka till lektionen.

Helgen har bara sprungit förbi och vi har inte gjort något speciellt. Vi var till stan i lördags som ni vet och jag fixade naglarna. Shoppade även en ny skjorta som jag har på mig idag. Visst är den snygg? Det sjuka är att jag kunde ha den i stolek 38! Förstår ni vilken känsla? Stolek 38!! Helg galet. Jag har även fått hem ett nytt set som är så fint som jag kommer visa inom kort.

Idag stänger jag på jobbet så jobbar till 17.15 och då ska jag hem och laga mat och sen ska jag fan försöka ta mig till gymmet. Har noll motivation till det egentligen men jag måste verkligen ta tag i det nu så jag får se om det blir ett pass ikväll eller om jag skjuter på det. Har världens mensvärk och huvudvärk så som jag känner nu känns det inte jätte lockande men det återstår att se hur jag väljer att göra.

  • 54 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@