Hur var gårdagen?

Hej på er! Är allt bra? Med mig är det toppen och alldeles strax ska jag gå ut och sätta potatis i mitt potatis land, vattna blommorna och fixa lite i trädgården. Senare blir det grillat, så himla gott!

Igår var jag och Fanny till en gammal klasskompis Martina och vi hade verkligen super kul. Ellinor som vi också gick med var också där. Det var meningen att fler skulle komma men av olika anledningar kom dom andra inte, tråkigt nog! Vi har ju inte setts sen vi slutade skolan och det var för sex år sen. Vi alla hade ju massa att prata ikapp och berätta liksom. Så vi sa att vi måste ses snart igen för det var verkligen super trevligt. Jag och Fanny åkte hem sent och på väg hem körde vi på en stackars hare. Jag har aldrig gjort det förut så det kändes lite jobbigt men det är tyvärr sånt som händer. Hem kom vi i alla fall och då la vi oss ganska direkt.

Nu ska vi som sagt ut i trädgården och fixa och så får vi se om jag eventuellt skriver något mer lite senare. Tills dess får ni ha en super bra söndag.

Gillar

Kommentarer