godmorgon tisdag

Godmorgon! Har ni sovit gott? När Oliver väckte mig i morse var jag super trött. Men det var ju bara att kliva upp och starta dagen. Vi har hunnit äta frukost och tagit våran morgon promenad. Det är redan 25 grader ute också så jag antar att det kommer bli en varm dag idag!

Vid 13.00 ska vi iväg på kalas och sen ska vi fixa i tvättstugan. Ska även kolla igenom Olivers garderob lite för att se om jag behöver handla något när vi åker till Ullared. Kanske blir mer att jag villhöver än behöver men det är ju också bra haha. På tala om ullared så är faktiskt tröjan Oliver har på sig idag därifrån. Tycker den är så himla fin! Hoppas verkligen dom har fina kläder nu med när vi åker dit. Sist hittade jag inte jätte mycket men några guldkorn fanns det allt!

Nu ska jag ta och platta mitt hår och fixa mig lite så jag är redo sen när vi väl ska åka. Oliver leker med sitt nya kök i sitt rum så passar på när han ändå leker så bra själv.

Tänkte även göra ett inlägg idag med lite nya plagg Oliver fått under rean som varit så håll utkik efter de. Lär bara fota vissa plagg innan jag kan lägga ut de!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@