Fullspäckad vecka och 25 års fest

Hej på er! Är allt bra? Med mig är det toppen! Jag hade stängningen på jobbet idag så jag har det avklarat för veckan. Annars stänger jag på onsdagar men eftersom att Christoffer ska åka till Holland med jobbet då så bytte jag min tid med en kollega. Så från onsdag blir jag OCH Oliver själva fram tills söndag. Så ska vi passa på att mysa med bland annat tant siv. Vi ska sova hos henne på torsdag eftersom att vi är lediga på fredag. Dagmamman har stängt så jag måste vara föräldraledig. Då ska vi även fixa våra naglar jag och Fanny och det ska bli så skönt. Äntligen! Sen på kvällen ska jag ha barnvakt för första gången någonsin till Oliver. Jag ska på aw med kollegorna så Oliver ska få vara hos sin morbror. Det passar perfekt för han tycker om att vara med dom och tycker om att vara med sina kusiner. Sen får vi se om han eventuellt sover kvar där också så hämtar jag han sen på lördag morgon. Vad vi ska hitta på resten av helgen återstår att se men som ni hör är det fullt upp hela veckan. Så himla kul!

Nu har jag även fixat för min 25 års fest som jag ska ha på min födelsedag. Har fixat lokal osv så det ska bli super kul! Ser verkligen fram emot det!

Men nu ska jag återgå till tvn och kolla på halv 8 hos mig. Så skönt när man kan spola tillbaka programmen eftersom att jag låg i ett bad innan. Så lite tv nu innan läggdags. Perfekt måndag!

  • Allmänt
  • 122 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@