Fortfarande feber och en ny taklampa

Hej på er! Är det bra? Nu var det ju ett tag sedan som jag skrev. Oliver fick ju feber som försvann lika fort men som är tillbaka på besök nu igen. Så han har liksom pendlat mellan pigg och hängig. Han har ju en tand som snart är uppe så jag tror det är den som spökar. Hoppas dock det är borta tills helgen då vi ska på två olika kalas. Men det återstår att se! Vi har i alla fall bara varit hemma och myst och därför har det ekat tomt här inne.

Hämtade ju ut några paket hos mitt postombud men jag har inte haft ork att fota det. Jag har nämligen känt mig hängig själv så även jag har passat på att ta det lugnt dessa dagar. Men i morgon ska Christoffer vaba så ska jag åka till jobbet. Ville faktiskt inte missa morgondagen då jag och en kollega ska baka till fredagsfikat som vi har varje fredag. Jag bakade äppelpaj och choklad kakor. Både vanligt och vegansk eftersom att vi har veganer på jobbet. Har aldrig gjort det tidigare så ska bli spännande att höra vad dom tycker om de. Tror det kommer bli super bra och därför ville jag jobba. Sen trivs jag så himla bra så det ska bli kul. Det bästa är att jag börjar 09.00 så i morgon blir det sovmorgon.

Men på tala om att hämta ut paket så kom min nya vardagsrumslampa. Vi satte upp den igår och jag vet inte vad jag tycker om den. Jag både älskar den och typ velar om jag verkligen vill ha den. Den känns liksom väldigt speciell och annorlunda och det är precis det jag gillar med den. Ska låta den sitta ett tag så får jag se om jag skickar tillbaka den eller behåller den. Ska den få stanna ska jag i alla fall byta till en snyggare glödlampa som går i silver/transparent. Har ett tag kvar att bestämma mig så tills dess får den i alla fall sitta.

Och i skrivandes stund ligger jag faktiskt i sängen och tänkte sova. Har haft ont i huvudet i flera dagar och känner bara för att sova. Dock ska jag kika lite på mobilen först och kolla lite på Youtube innan men sen så ska jag sova!
Men vad tycker ni om lampan? Behålla eller skicka tillbaka?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@