Buffé hemma efter dopet

Efter ett fint dop och hämt mat så ligger hela familjen i soffan och latar. Jag åt lite för mycket så har världens matkoma. Är även super trött så det känns som att jag kommer somna vilken sekund som helst. Oliver borde somna snart han med för han har inte sovit alls idag. Han var så trött när vi åkte från dopet så vi tänkte passa på att handla osv så kunde han sova i bilen. För min storebror åkte med så han satt kvar i bilen med Oliver. Men han somnade aldrig så än så länge är det full fart på han. Så vi får helt enkelt se hur länge han orkar vara vaken.

Ikväll tänkte vi slå på en film och äta lite ost och kex. Om vi nu håller oss vakna vill säga, haha. Och förresten på tala om dopet... visst är min klänning fin! Såg den i en Facebook grupp där folk som handlat på gekås i ullared lägger upp vad dom köpt osv. Blev så förtjust i den men sen var den helt slutsåld när vi väl va där. Men då hade jag sådan tur att en tjej sålde den i just den Facebook gruppen så jag slog till direkt. Tycker den är super fin och det är så skönt med långärmat!

Nu tänker jag faktiskt ta ett bad och ha lite "egentid" med ansiktsmask osv efter att ha varit ensam med Oliver sen i torsdags.

Med det sagt hoppas jag att ni får en fantastisk lördags kväll!

  • Allmänt
  • 110 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@