Badhuset och Pizza

Och så kom snön... Som jag verkligen ville slippa den. Visste ju att den skulle komma men ändå. Så öndigt!

Idag har vi i alla fall varit till badhuset med Nichole, Pontus och Olivia. Sen käkade vi en sen lunch som bestod av pizza innan vi sen skildes åt. Vi åkte då hem till mina föräldrar för att hälsa på innan vi åkte hem och lagade middag. Nu ligger jag i sängen och kikar runt lite på internet och har precis beställt nya nappflaskor till Oliver. Dom vi har börjar bli lite äckliga så behöver lite nytt känner jag. Och Oliver och Christoffer kikar på tv i vardagsrummet. Vi gjorde gryta till middag idag så den står faktiskt på spisen och puttrar. Den ska stå där ungefär en timme till innan vi ska äta. Det gör dock inget för det blev så himla sen lunch för oss så magen ropar inte på middag än.

Snart är ju det här efterlängtade lovet snart över och jobbet börjar igen. Vet inte om jag känner mig redo för det än. Det är såå skönt med lov men samtidogt gillar jag när man har sina rutiner. Men det ska bli kul att börja jobba igen såklart. I februari är jag ju fast anställd och det känns så himla bra! Så himla kul att jag trivs så bra och att jag får en fast anställning. De trodde jag ju inte för ett år sen liksom. Så även om det kommer kännas tufft till en början att behöva kliva upp tidigt osv så ska det ändå bli skönt att komma tillbaka till jobbet.

Men nog om det. Är ju lediga en dag till så jag ska njuta av den till fullo! Nu ska jag försätta ligga här i sängen en stund till och sen ska jag nog ta en lång dusch. Känns inte som man blir helt ren i ett badhus så en lång dusch hemma blir bra!

Sen ikväll när Oliver sover ska jag fortsätta kolla på serien YOU som jag började kolla på igår. Så spännande!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@