Alla hjärtans dag

Detta är ingen dag vi direkt brukar fira här hemma. Förra året gjorde vi ingen grej av det och inte i år heller. Dock älskar jag att få blommor så det uppskattade jag att jag fick. Sen kanske jag hade önskat mig en finare bukett än en från Ica men man får vara glad för det lilla. Lagade även kyckling och rotfrukter i ugn till middag. Så himla gott! Jag sprang även iväg på min rast idag och fixade en liten alla hjärtas dag påse till Oliver. Han fick stora gatukritor, godis och små majskakor. Han brydde sig dock bara om godiset men det är väll så när man fått börja äta det haha.

Jobbdagen gick även super bra idag och fort gick den med. Vädret var ju helt fantastiskt och bara det gör ju att man blir mycket gladare. Nackdelen som varit idag är att jag haft världens mensvärk så jag knaprar Alvedon. Förstår inte att det ska göra så fruktansvärt ont. Vill bara att det ska vara över.

Men i helhet har dagen varit bra och alldeles strax ska jag krypa ner bredvid min lilla skrutt och sova. I morgon är det ju lördag så då tänlte jag fota allt nytt jag köpt så ni ska få se. Har ju pratat om det under veckan men aldrig fått tid att fota. Men i morgon ska jag passa på!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@