1 års kalas och tacos

Så himla fort tiden går! Jag kan inte förstå att lilla Olivia redan har blivit ett år. Och tänk att Oliver fyller två år om sex månader. Tiden går verkligen så himla fort. Och tyvärr fotade jag inte mer än den här bilden på Oliver. Det var i alla fall jätte trevligt och fikat var super gott och det fanns massor att välja mellan.

Efter kalaset åkte vi i alla fall hemåt för att laga mat och vi tog faktiskt med maten till min storebror och åt tillsammans med dom. Sen har vi även planerat lite inför min 25 års dag. Jag fyller ju 25 och då tänkte jag eventuellt ha en fest. Men vi får se hur det blir för vi måste kolla med lokal, kostnader osv först. Men förhoppningsvis blir det en fest.

Nu är vi hemma igen och Oliver somna för cirka en timme sen. Så nu ska vi bara ta det lugnt och ladda inför en jobbdag i morgon. Det som är skönt med den här veckan är att jag har min stängning i morgon istället för på onsdag och sen är jag ledig på fredag för att dagmamman har planeringsdag. Så jag ser fram emot den här veckan för det är mycket skoj som händer.

Med det sagt säger jag godnatt och hoppas ni haft en bra helg!

  • 106 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@