Relationer

life

Hej på er!
Hoppas att ni alla mår bra, själv har jag ont i halsen och känner mig så otroligt trött.
Tror det är på grund av min visdomstand som jag har fått denna trötthet och halsont av, någon annan som har känner igen sig?
Dexter är hos sin mormor fram till torsdag, vilket underlättar mycket för mig nu när jag är sjuk.

Något som jag har tänkt på är det här med att låta sina barn vara hos sin mor/far föräldrar.
Jag lämnar Dexter hos min mamma väldigt ofta (om man lägger ihop alla gånger per månad så skulle jag tro att det snittar på minst 5 gånger men de kan vara mer) och det är för att dom har en sån fin relation till varandra, vilket vissa kan tycka är kul men några ifrågasätter ''hur bra är det för barnet att ''åka runt'' hela tiden?, var känner barnet sin trygghet? Får han aldrig vara hos sin mamma?'' och till ''försvar'' så kan jag bara utgå från egna erfarenheter. När jag var liten fick jag vara hemma hos min farmor och farfar väldigt ofta. Jag trivdes så troligt bra hos min farmor och farfar som barn och det i sin tur har gett mig en sån bra kontakt/relation med min farmor och farfar. Dock gick min farfar bort för några år sen vilket var ett av det värsta jag har varit med om.
Idag har jag bra kontakt med min farmor som är den enda som finns kvar av mina mor/far föräldrar.
Jag kan se så mycket likheter mellan min relation till min farmor/farfar och Dexter och hans mormors relation. Jag skulle aldrig lämna honom till någon han inte tyckte om eller känner sig trygg med.

För mig är det otroligt viktigt att man som familj att man håller ihop och har en bra kommunikation med varandra.
Det finns väl bara ett sett att få det att bli bra och det är att man faktiskt tar till vara på den stunden som man pratar med varandra och ställer de frågor eller undran man har. Var öppna och säg en sak för mycket än en sak för lite, ring någon gång för mycket än ingen gång.
Jag pratar med min äldsta syster säker 4 gånger om dagen, haha. Vi kan ringa upp varandra och sen vara tysta i någon minut och sen börjar vi prata igen. Min mamma pratar jag med nästan varje dag, beror på hur hon jobbar. Men vi pratar mycket med varandra. Vi pratar nog mycket med varandra för att vi inte alltid har gjort de och för att vi inte alltid har sett varandra varje dag som barn.

Så är det så att du har någon som du vill pratat med och inte har gjort de pga olika skäl så gör det nu, ring, sms, skriv på social medier eller varför inte skicka ett brev.

Ha det gott så länge.

Gillar

Kommentarer

Instagram @linneaceciliia