För ca 5 veckor sedan så fick jag frågan från Xbeauty.se om jag ville prova Xlash serum och Xlash mascara under 5 veckor. självklart så tackade jag ja, vad gör man inte för att få längre fransar.

När jag fick hem produkterna så var jag först lite osäker då jag har extremt känsliga ögon och första gången jag hade på det så sved det lite i ögonen, men jag gav det några dagar och nu kan jag inte leva utan det. Även om man har känsliga ögon så tycker jag att man kan använda det. Jag använder det varje kväll efter att jag har tagit bort sminket, nästa precis innan jag går och lägger mig.

Efter 5 veckor nu men serumet så ser jag enorm skillnad, jag har fått beröm för mina ögonfransar som jag knappt aldrig har fått förut så är glatt överraskad att det verkligen funkar. Även mascaran överraskade mig, det ser naturligt och fint ut när man har applicerat det.

Om ni är sugna på testa serumet så finns det //HÄR// och mascara hittar ni //HÄR// . Om ni köper Xlash serum 3ml och skriver i denna kod Xmascara så får ni en Xlash mascara på köpet.Innan jag använde Xlash serumet.

Efter 5 veckor.

*Inlägget innehåller pressutskick*

Gillar

Kommentarer

amandadellien
,
cdotter
,
Visst är det, helt otroliga resultat nouw.com/cdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229