Hej snyggingar, jag vet inte vart jag ska börja om jag ska vara helt ärlig. Det har varit väldigt mycket på senaste tiden. Sa upp mig från min tjänst som fruktansvarig, börjat plugga, ingen lön och magkatarr! Ja ni hör ju. Jag skrev ju för ett tag sedan att jag kom in på lärarutbildningen men tackade nej till den då jag kom in på kostekonomi i Göteborg och kände att det var rätt. Men som ni vet så var ju jag reserv i Skövde på Personal organisation och ledarskapsprogrammet och vet ni vad jag kom in!!!!

Hör ni JAG KOM IN!!! Hur sjukt, det går även om man är på plats 36 som reserv efter andra antagningsbeskedet! Så i måndags så var min första dag, en kort men intensiv första dag. Igår tisdag var första "riktiga" dagen med föreläsningar inom organisation och ledarskap och externredovisning, ja ni hör ju! Från 10:15 till 17:00. Men allt känns så bra min drömutbildning!

Det bästa med allt är att vi är ett gäng som pendlar ihop så allt har fallit på plats direkt!

Men iallafall, jag sa ifrån mig mitt ansvar på jobbet, sån lättnad verkligen! Gjorde min sista dag i fredags förra veckan men jobbade bara 3 dagar istället för 5 då jag fick gå hem på tisdagen med magkatarr. Mådde så illa och det kändes precis som att min kropp skulle ge upp där och då, jag kunde knappt stå upp längre. Gick hem och sov 4 timmar från 10 -14 och tog det lugnt hela dagen, gick och la mig ca 21:00 och sov 10 timmar till sen. Behövdes verkligen!

Aja, ni hör ju det har hänt en hel del. därav min frånvaro för ville landa i allt och bara ta rätt beslut. Hoppas ni förstår mig.

Gillar

Kommentarer

cassandralee
,
ta hand om dig & gör endast det som känns rätt för dig❤️nouw.com/cassandralee
cdotter
,
Ja men precis! <3nouw.com/cdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229