Detta inlägg har jag funderat väldigt länge på om jag ska publicera, men samtidigt så är detta en plats där jag kan ventilera. Det är personligt men just nu vill jag bara berätta hur det ligger till om jag inte uppdaterar lika ofta, Eller om det går en dag mellan inläggen, Just nu är en period med mycket känslor.


Måste bara få skriva av mig - Förlåt!

Just nu är det tungt, tungt i bröstet, tårarna i halsen och vill bara hitta på massa saker för att få glömma, glömma för en sekund.

När jag gick i 8:an har jag för mig så skilde sig mina föräldrar, en otroligt jobbig process men jag har alltid haft svårt att visa mina känslor för mamma och pappa speciellt pappa då jag inte vill visa mig svag.
Det gick bra en period men sen träffade han en ny, inga problem för mig men när hon är allt, när hennes son är hans nya "barn" och han glömmer mig och min bror då blir det ett problem. Varje dag kämpar jag med att göra han till lags, att vara den där perfekta dottern, men gång på gång så misslyckas jag och "han" som blev hans nya son är mer än perfekt och honom kan han göra allt för.

Här står jag och min bror och knappt har en pappa kvar för vi är glömda. Som tur är så finns mamma alltid där hon ställer upp för oss båda, visst det skiljer 8 år mellan mig och min bror men det tar lika hårt på oss båda, mamma är bäst i alla lägen!


#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

andrealinde
,
cdotter
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229