Många tankar i omlopp

​Hej mina hjärtan! Idag är verkligen en sådan dag som många tankar i omlopp. Regnet smattrar mot fönstret men det hindrade inte mig för att ta en springtur i skogen för att rensa mina tankar, om nu det gick så bra! 

Jag känner mig så extremt vilsen i livet, vad vill jag, vad vill jag göra i hela mitt liv? Vill jag bo här, vill jag upptäcka saker. Jag vet inte vad jag vill, jag vet varken ut eller in. Har nog aldrig känt denna känsla innan men en sak kan jag säga att det är extrem jobbigt och tar så mycket på psyket. 

Står i valet och kvalet om jag ska plugga eller inte just nu, jag vill inte vara kvar på Ica ett år till då alla verkligen alla slutar pga chefen, jag vet inte vart jag ska jobba annars då det inte finns några jobb i denna lilla håla. Asså tänk när man va liten och var lycklig bara man hade den där barbiedockan och levde livet. Och ja, jag som många andra har dippar!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åh vad man haft och de tankarna alltså, allt bara snurrar liksom och man har inte en susning om vart man ska ta vägen! Men jag tror det löser sig med vägen <3
nouw.com/emmaengstrom