Jag vann, jag vann över dem, undra hur dem ser mig nu!

Nästan hela min skolgång från låg till högstadiet fick jag höra att jag var större än alla andra, jag fick höra att jag var tjock. Detta ledde till dålig självkänsla och starten till en ätstörning. Jag tränade, tränade och tränade ännu mer och åt ännu mindre. När jag fick höra att mina axlar var fina för man såg mina ben så triggade det mig ännu mer, för nu äntligen fick jag, lilla tjocka jag höra att jag var fin.

Men jag tog mig ur denna onda spiral, visst jag säger inte att jag inte tänker någon gång ibland "varför åt jag det där", men jag tränar nu för att min kropp mår bra av det. Jag får inte lika ont i mina leder då jag har problem med det. Men jag kan bli otroligt ledsen när personer i min omgivning står och säger att det inte är fint när revbenen syns. Jag kan inte göra något åt att det är runt byst och revbenen som jag tappar. Jag är normalviktig.

När jag var som smalast vägde jag 46kg det var inte hälsosamt för mig. Nu väger jag 55kg alltså 9kg mer och jag mår så mycket bättre nu än då.

#nouw30daychallenge

Gillar

Kommentarer

lexi
,
jag är påvägen att nå samma mål, rasade till 43 från 50-53kg så nu ska jag upp tror jag ligger 49 nu💪 du är jätte fin och kämpa på!!!nouw.com/lexi
cdotter
,

Det är inte jättelätt men jag tror på dig, du är är stark! Tack fina du. Kram

nouw.com/cdotter
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229