Ingen tror att just än själv ska vara med om något som så hemskt som en skottlossning. Du hör ett skott och sen hör du hur alla skriker spring, han har pistol.

Hela dagen hade nästan hela Norrköping sätt fram emot RixFm - festivalen som är varje år, den 18 augusti. Vi gick i skolan vi hade börjat 8:an precis och det var en utav de varmaste dagarna denna sommaren.

Min lärare sa på en lektion nu i 3:an på gymnasiet att man inte kan minnas ett datum som var för mer än 3 år sedan, men det stämmer inte, jag minns 2012-08-18 som att det var igår.

Den dagen började allt kanon, vi gick till festivalen stod mitt i publiken, hoppade till musiken och sjöng med i alla låtar men sen svimmade jag och jag ville inte vara kvar där något mera, vi gick för att möta upp min mamma som sedan följde med oss ner för att titta på fyrverkerierna som skulle vara kl.10. Vi tittade på dem och sedan gick vi tillbaka upp till min kompis mamma som satt på harrys för att äta, vi stod där o pratade och tänkte sätta oss där med dem men vi valde att gå hem ,men det tog kanske en kvart innan vi gick där ifrån.

När vi hade kommit en bit så hör jag hur någon skjuter och hur paniken startar bakom oss, vi skyndade oss hem, men min kompis var kvar med hennes mamma.

Jag kom till skolan dagen efter och min lärare kommer fram och säger att det har hänt en sak, jag började gråta fick inte fram ett ord. Hon sa att min kompis hade hamnat mitt i hela skottlossningen och hennes mamma hade fått en kniv på sig samt stolar men hon var inte skadad, inte min kompis heller. Hon tyckte att jag skulle få veta det, jag var i chock, jag visste inte vad jag skulle säga eller göra , jag satt bara där tyst och hela jag blev förstelnad, hela jag satt och inte gjorde någonting den dagen.

Jag minns den dagen som igår, och kommer nog heller inte glömma den!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229