One

Är det någon årstid som jag verkligen tycker om så är det just hösten, med alla färger, kylan som börjar dra sig in i luften och tjockare jackor åker fram. Här kommer mitt första TIPS för en underbar höst, ta fram en stor mysig halsduk och höstjackan på för en mysig promenad i alla färger.

Two

Det andra som är underbart med hösten är att kunna tända ljus, hur mysigt? Sitta framför tv:n med tända ljus och något gott snack eller med ett underbart sällskap.

Three

Eller så gör man en god soppa, tänk er att krypa ner i soffan under filten med en stor skål av eran favoritsoppa. Har själv svårt för soppa på sommaren men på hösten är det så gott.

Four

Och sist men inte minst, te. Hösten innebär nästan att man ska dricka te och själv så älskar jag att testa nya tesorter som är löste. Samt stickade tröjor är så mysigt att krypa in i och sitta med en kopp te.

Five

Och jag vill avsluta med att säga, detta kommer låte klyschigt och näst intill alla säger det! Men det är så otroligt viktigt hela livet men speciellt på hösten.

Försök att tänka positivt, ut i solen när den väl tittar fram. Hösten kan vara en period där många mår sämre, tänk på alla och har du någon vän som mår dåligt försök att få den personen på andra tankar och umgås med den personen. Hösten är jättefin och speciellt när solen skiner på alla färgade löv.


#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

erikssontowa
,
hösten är såå mysig <33nouw.com/erikssontowa
cdotter
,
Ja, visst är den <3nouw.com/cdotter
malinhardstahl
,
Fin! följ mig så följer jag dig 😊nouw.com/malinhardstahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229