Har fått både negativa och positiva kommentarer om att jag har flyttat till min pojkvän 30 mil ifrån min familj och att jag är 17 år.

Jag flyttade till min pojkvän i Januari detta år och var hur glad som helst , alla hjälpte mig och stöttade mig , sen så kommer dom kommentarerna som typ beskriver än som att jag är dum i huvudet.

Jag kan säga att jag har vuxit som person, jag tyckte det var ganska skönt att få komma bort från Norrköping och allt där uppe. Jag mår bättre nu än vad jag gör när jag är i Norrköping , men det är ingen som inser det.
Bara för att jag är 17 år och inte 18 , jag hade bestämt mig redan när jag gick i 8:an att jag inte skulle plugga i Norrköping , att jag helt enkelt skulle flytta därifrån.
Jag märker så väl hur många reagerar bara för att jag just 17 och inte 18 så är jag udda, jag följer ju inte normen som finns , att man ska bo hemma tills man är 19 - 20 eller äldre. Men jag tog steget något år tidigare , men det är väldigt många som tycker att det är konstigt , men då får ni tycka det och jag är så glad över att jag tog detta steg.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229