jag har skrivit det förut men det är jobbigt varje gång då jag är rädd att någon ska döma mig, för vad som hände där i 8:an sommarlovet till 9:an.

Allt började med en läxa en liten läxa som sedan eskalerade till något som kunde ha slutat väldigt illa. En liten uppgift som gjorde att jag rasade i vikt men ingen förstod förutom min mamma. Vi satt där på idrotten och fick våran läxa, att skriva en matdagbok och träningsdagbok i ungefär 3 veckor och jag kände redan att det inte var bra, men jag tog mig ann uppgiften till punkt och pricka.

Några dagar senare vi hade fått uppgiften så kommer våran lärare till idrottslektionen och säger att han har en till uppgift till oss, det var nu allt gick för långt. Det gick så långt att min lärare säger att vi ska ladda ner en app där man skulle räkna hur många kalorier man skulle få i sig, så att vi inte skulle äta för mycket på en dag.

Duktig som jag var så laddade jag ner appen och började räkna varje dag, jag ville att det skulle se bra ut i min matdagbok och träningsdagbok så jag slutade äta allt som hade med socker att göra och började träna varje dag. Jag gick ner i vikt och det gav resultat, jag fick höra att jag var fin, jag fick höra att jag var mycket finare nu än vad jag var innan jag rasade i vikt.

Mamma såg det men jag brydde mig inte det var ju ändå en uppgift i skolan och jag ville ha bra betyg och jag tänkte att om jag äter nyttigt och har mindre kalorier än vad man ska ha så får jag bättre betyg för då är jag duktig och vet hur man ska leva ett "normalt " liv, men det visste jag inte!

Mamma satte tillslut ner foten och jag fick inte träna mer och jag var tvungen och äta godis och liknande, och jag tackar henne idag för att hon fanns där, för att hon stoppade allt i tid.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229