Hej hjärtan! Som jag skrev i ett tidigare inlägg så kom jag in på lärarutbildningen men fick idag ett antagningsbesked om en till utbildning som jag har kommit in på! Digitala medier handlar om typ marknadsföring mm!, men måste då flytta... åhh beslutsångest!

Gillar

Kommentarer

Innehåller affiliate-länkar

​Hej hjärtan! Ännu en helg som lider mot sitt slut och en vecka som har gått otroligt fort om jag får säga det själv. Och en veckan som jag är stolt över när det kommer till träningen. Har tagit mig ut i spåret för löpning och fick ner min tid med hela 1 minut. Kan vara dagsformen eller så har det hänt något men stolt är jag över mig själv. 

Ett tips också såhär en söndagkväll, NYX Honey dew me up, en primer som är helt underbar. Jag tycker att sminket håller hur bra som helst med denna. Ni kan hitta den HÄR .

Gillar

Kommentarer

​Hej mina hjärtan! Idag är verkligen en sådan dag som många tankar i omlopp. Regnet smattrar mot fönstret men det hindrade inte mig för att ta en springtur i skogen för att rensa mina tankar, om nu det gick så bra! 

Jag känner mig så extremt vilsen i livet, vad vill jag, vad vill jag göra i hela mitt liv? Vill jag bo här, vill jag upptäcka saker. Jag vet inte vad jag vill, jag vet varken ut eller in. Har nog aldrig känt denna känsla innan men en sak kan jag säga att det är extrem jobbigt och tar så mycket på psyket. 

Står i valet och kvalet om jag ska plugga eller inte just nu, jag vill inte vara kvar på Ica ett år till då alla verkligen alla slutar pga chefen, jag vet inte vart jag ska jobba annars då det inte finns några jobb i denna lilla håla. Asså tänk när man va liten och var lycklig bara man hade den där barbiedockan och levde livet. Och ja, jag som många andra har dippar!

Gillar

Kommentarer