Hej solstrålar! Vaknade upp till en mulen himmel och regnet som hängde i luften! Mycket riktigt sagt regnet kom och nu har temperaturen sjunkit så mycket, från ca 30 grader ner till 15! Hur sjukt? Iallafall sitter i vanlig ordning på jobbet och på min rast och skriver ett inlägg igen! Går hem klockan 15 sen är är jag ledig fram till 06:45 på torsdag,ska njuta så mycket som det bara går! Vet dock inte vad jag ska hitta på, funderar på om jag ska åka till Alingsås eller Borås, vi får se!

Gillar

Kommentarer

Hej solstrålar! Nu är denna helg avklarad och imorgon börjar en ny arbetsvecka! Älskar att ha kommit tillbaka i rutinerna igen ska bara få in träningen i det också! Det är verkligen så varmt så gjorde en smoothie kan man säga med massvis av frysta hallon och lite blåbär, kvarg och pressad lime i! Blev så gott och svalkande såhär på kvällen!

Gillar

Kommentarer

Hej snyggingar! Hur har eran lördag varit? Min började verkligen i kaos när jag kom till jobbet! Larmet på frysen gick och Securitas ringde mm och det visade sig att allt i frysen på lagret var tinat och det va ca -3 grader istället för -18! Sen blev det en sväng till sjön för att avnjuta solen och det ljumna vattnet! Här ovan ser ni min nya bikini som finns på Nelly!

Gillar

Kommentarer