Steg 1:

Dela upp håret på båda sidor så att du lockar underhåret först och sist överhåret. ( Man behöver inte göra så men jag har så tjockt hår).

Sen lockar du håret börjar bakifrån och går framåt eller tvärtom. Nu ska jag försöka förklara hur jag lockar men kommer slänga in en video i slutet också.
*Du tar plattången och vrider den uppåt precis som när du ska locka i vanliga fall, men du drar inte alls långt utan tar ett nytt tag i böjen på den första locken i den slingan.


Steg 2

När du har lockat hela håret och borstat ur lockarna så det blir lite "beachwave" så tar du en saltvattenspray ( vilken som), spraya i hela håret men på avstånd.

Steg 3

jag brukar spraya lite torrschampo precis vid luggen samt tupera lite för att få lite volym framtill. Det är frivilligt men på mig så ligger hela håret verkligen platt vid luggen.


Steg 4

Sist men inte minst, ha i lite olja i topparna så ser inte håret så frissigt ut.

Lägger in länken för tekniken HÄR! Spola fram till 2:55

Gillar

Kommentarer

Godmorgon denna onsdag och sista oktober! Startade min morgon på gymmet för ett benpass, var helt ensam och älskar när det inte är massa folk. Vill bygga upp på kondition och styrkan då jag fortfarande går i tankar på att läsa till Polis när jag är klar med den utbildning som jag har nu. Ångrar så mycket att jag inte tog chansen när jag hade den. Dock så fick jag inte göra testerna då jag gick på antibiotika just då.

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

​Denna dag har varit otroligt seg, har både tränat, städat hela lägenheten, bytt gardiner ( bild kommer), lagat mat - två olika maträtter så att det finns matlådor färdiga, pluggat två uppgifter inom frihandsteckning. Men ändå så har dagen gått otroligt sakta, kan vara vädret som gör det också. Regn och rusk hela dagen men då har man en ursäkt att kunna tända ljus och mysa ner sig i soffan också. 

Hur har eran dag varit? 

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer