Nu har 6V gått på kost och träningsschemat, nu ska jag klara mig själv utan underbara Emma. Är enormt stolt över mina resultat och mitt mående, jag känner mig så mycket säkrare i mig själv. Och grejen är den att jag har inte gått ner i vikt, när jag började vägde jag 58,3 och nu när jag skickade in vägde jag 58,4. 6 veckor dessa resultat men samma vikt.

Men grejen är den att jag blir så extremt ledsen, visst det är en extrem okunskap i samhället när det kommer till träning och kost. Säger man att man går på ett kostschema så börjar alla att döma, jag har inte hört en enda snäll eller peppande kommentar utan har snarare fått försvara mig själv och ha en utläggning om VARFÖR!

I 6V så har jag dragit ner på enbart socker och gluten, jag skrev till min coach att jag inte har ätit ipren eller någon annan form av värktablett mer än 2 gånger. Innan jag började med detta så åt jag värktabletter ca varje dag för värk i kroppen. Så är detta något jag kommer att fortsätta med? JA, jag kommer fortsätta att äta såhär för min kropps skull.

En annan sak är också, ska jag lägga upp detta? Eller är det som en liten skam för att jag är smal? Jag kanske triggar? Men varför ska inte vi få lägga upp?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229