Hej solstrålar! Tänkte lägga in en liten lista på 5 saker som iallafall gör så att jag mår bra. Hoppas ni uppskattar detta så kanske jag kan fortsätta med det.

1. Sova - för mig är sömn en otroligt viktigt del i mitt mående, får inte jag mina 8 timmars sömn så märker jag det direkt, så prioritera eran sömn om ni inte redan gör det.

2. Träning - Jag har alltid varit en aktiv människa, men dem senaste åren har jag och även min sambo märkt hur viktigt det är för mig, Träning gör så att du mår bättre, du får mer endorfiner och kroppen mår bättre.

3. Vänner - Vänner är så otroligt viktigt i ditt liv, även om man inte träffas varje dag, det kanske går någon/några veckor men ni vet att ni alltid har varandra där. Ta vara på era vänner, dem är guld värda!

4. Du är viktig - Glöm aldrig denna punkt, det är du som är viktigast i ditt liv, prioritera dig själv, lägg in någon gång i veckan att ta han om dig, din hälsa och ditt mående. Om du är ledig och vill ligga i soffan, men gör det. Din kropp kanske behöver det.

5. Städa - OMG älskar verkligen att städa, det som att någon slags stress släpper inom mig, det blir som e lugnande effekt av det.

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229