En vinterkväll i Januari och du skrev "Hej" jag minns så väl dom där små konversationerna och pirret i min mage. Du var ju liksom den där drömkille som alla ville ha. Men du skrev " hej" till mig och pirret i magen blev större för varje dag som gick tills en dag då allt bara tog slut, pirret övergick till en klump av gråt , leendet övergick till tårar och allt stod bara stilla.

Månaderna gick ,våren kom även sommaren , sommarlovet började och det var en lång tid sen sist, nästan så jag hade glömt vem du var, men ändå fanns hoppet, drömmen om att du skulle höra av dig igen.

I Juni början av Juli så skriver du hej och minnen kom tillbaka, en varm sommarkväll vid stugan på Öland, sitter en blond ung tjej med världens största leende på läpparna och pirret i magen kom tillbaka, ingen kunde få henne på dåligt humör nu.

Veckan på Öland gick i snigelfart och jag ville bara hem för att få träffa dig, jag visste knappt vem du var men du var något alldeles speciellt det visste jag. Väl tillbaka från Öland och en vecka senare vara i din famn. Att spendera 2 veckor hos den som förändrade mitt liv.

För 1 år och 8 månader sedan så blev vi " ETT" och det har hänt otroligt mycket sedan dess, inte nog med ett distansförhållande , vi flyttade ihop för ett år sedan.

Det den 20 juli 2014 du sa Jag älskar dig för första gången!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229