​Godmorgon solstrålar! Är det något som jag älskar så är det hösten, många säger att det är som en nystart och jag kan inte mer än att hålla med. För mig iallafall detta år har det verkligen blivit en nystart med tanke på att jag har börjat högskolan och träffat så otroligt många nya människor men så snälla människor. Trot att denna nystart var bheövlig i mitt liv just nu. Men sen är något utav det bästa jag vet att krypa upp i soffan under en filt med tända ljus och en kopp kaffe i handen på morgonen även på kvällen. Man får klä sig mysigt och allt blir så perfekt på något sätt. 

Gillar

Kommentarer

Godnatt från min sida, jag hoppas ni har haft en underbar dag. Min har bestått av plugg verkligen hela dagen, kom hem 20:20 ca. Vi var klara 19:00 ungefär i skolan och sen tar det ca 40 minuter med tåget hem men idag så var det förseningar också.

Gillar

Kommentarer

Godmorgon solstrålar! Torsdag idag och oj vad fort veckorna går, hänger verkligen inte med känns det som! Här ovan ser ni min frukost idag! Gröt och chiafrön med hallon och lågkalorisylt!

Gillar

Kommentarer