Header

Aiemmin meikkipisteeni sijaitsi "makkarissa" joka on siis oikeasti alkovi johon on laitettu pariovet. Sängyn vaihtuessa leveämpään ei meikkipiste enää mahtunut olemaan vanhalla paikallaan. Ajattelin, että kyllä pärjään ilmankin kunnes alkoi vessassa meikkaaminen tympimään. Siellä ei juuri laskutilaa ole tavaralle ja valo on todella huono.

Eteisen kulmassa oli ennen pieni kaappi jonka siirsin olkkarin puolelle jolloin kulmaan jäi pieni tila meikkipisteelle. Tilaa on tässä ehkä noin reilu 60cm joten mitään kovin suurta tähän ei olisi mahtunut.

Tasona toimii JYSKistä reilu vuosi sitten ostettu seinään kiinnitettävä lipasto. En ainakaan äkkiseltään löytänyt näitä enää heidän sivuiltaan, mutta vastaavia myydään varmasti muuallakin. Meinasin heittää tämän roskiin jossain vaiheessa, mutta onneksi säästin. Laatikoihin mahtuu yllättävän paljon tavaraa ja siellä onkin kaikki meikit ja siveltimet.

Laatikoiden lisäksi käytössä on kirkasta muovia oleva lokerikko (tämä & tämä ) sekä Annon purkki.

Yllä vielä valmis meikkipiste. Peilin haluaisin vaihtaa kapeampi kehyksiseen mustaan, mutta tuo saa käydä toistaiseksi. Peili on muistaakseni Prismasta aikoinaan ostettu ja tuoli K-raudan Cello valikoimaa (tämä) .


Meikkipiste / Pienen tilan ratkaisut / Sisustus / Koti / Eteinen / Cello / K-rauta / Prisma / JYSK / Anno

Bloggaa matkapuhelimesta - Nouw:lla on ehkä Suomen paras blogi-sovellus - Napsauta tästä

Likes

Comments

Jonkin aikaa sitten sain idean olohuoneen harmaan seinän maalaamisesta, kun olin jo hetken miettinyt mikä olohuoneessa oikein mättää. Tuntui etten saanut huonetta enää mitenkään kivaksi ja kaikki mitä yritin tehdä vain pahensi asiaa. Päätin maalata pari vuotta seinässä olleen harmaan (sävy T1332) vähän lämpimämmällä sävyllä. Vanhasta sävystä seinässä en valitettavasti löytänyt enää kuvaa.

Selailin pikaisesti värikarttoja, valitsin sopivan värin ja kävin töissä sekoittamassa maalin. Tai siinä vaiheessa vielä luulin, että väri olisi sopiva. Väriksi valikoitui Tikkurilan J486 joka näkyy yllä olevissa kuvissa. Ylempi kuva on hieman paremmassa valossa otettu jonka takia se näyttää vähän vaaleammalta kuin alemmassa kuvassa. Maalasin seinän illalla jolloin ei ollut luonnonvaloa ja se näyttikin oikein kivalta. Seuraavana aamuna aamukahvia juodessa ja seinää tarkastellessa huomasin, että sävy sai lattian näyttämään aivan vihreältä luonnon valossa. Tätä ei kuvista nää, mutta se näytti ainakin omaan silmääni lattian kanssa aivan kauhealta. Ei muuta kuin uutta sävyä valitsemaan ja maalia hakemaan.

Tällä kertaa oikean sävyn varmistamiseksi otin mukaan palan lattiassa olevaa vinyylilankkua, taulun ja pari tyynyä joihin halusin sävyn sopivan. Tokihan olisin voinut tuoda sävyjä kotiin mallailtavaksi, mutta tässä kohtaa en jaksanut ajella edestakaisin. Valitsin sävyksi G499 Tikkurilan kartasta ja tähän valintaan olen tyytyväinen. Sävy on nyt vaaleampi kuin aiemmin, mutta olen siihen nyt oikein tyytyväinen. Maalina toimii Tikkurilan Harmony jota voin todella suositella. Onneksi maalaaminen on niin helppoa ja nopeaa niin tästä ei mitään mieletöntä vaivaa aiheutunut vaikka olisin toki mieluusti onnistunut heti ensimmäisellä kerralla. ;)


Maalaaminen / Sisustusmaali / Tikkurila / Teknos / Harmony / DIY / Tee se itse / Olohuone / Sisustaminen / Remontti / Oma koti / Sävyt

Likes

Comments

Arkisto