Header


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Efter ett helt underbart sommarlov så är det snart dags att börja igen och ska därför ladda upp med att bara slappa dem två sista dagarna. 

Hoppas alla har haft en kanon helg, själv har jag haft en grym kväll med maja där det var ansiktsmasker, pizza & kärleks film, en riktigt tjejkväll. Igår tog jag en sväng ner till malmöfestivalen och kollade på NAUSE helt sjukt bra dj's. Fick även chansen att träffa en tjej som heter Elsa från Göteborg. Det är sjukt hur kul man kan ha det tillsammans med någon man inte känner eller träffat förut. Helt underbart! 
Dagens planer är inte spikade ännu men jag funderar på att bara ligga hemma i sängen och kolla klart min favvo serie GossipGirl. Hade varit så jäkla nice speciellt i detta tråkiga vädret! Men vi får se om det dyker upp någonting annat. 
Hej sålänge! 

Likes

Comments

Länge sedan sist man bloggade och som vanligt känner man "varför slutade jag ens?". Men med lite inspiration tog jag tag i det igen och och gjorde rent min gamla blogg sen satte jag mig i sängen med dator och nu sitter jag här och skriver. Sorgligt nog är sommaren snart slut för alla oss studenter, men ett helt kanon år har vi framför oss. Vi borde sluta underskatta skolan så mycket. Jag ser verkligen fram emot detta! Kalla mig knäpp men detta ska bli så roligt och skönt framför allt, tillbaks till rutinerna där man pluggar jobbar tränar.
Ska inte vara långvarig nu så jag säger - Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa! 

Likes

Comments