Header

Om exakt en vecka är jag och provar balklänningar tillsammans med Maja och mamma. Är lite nervös haha. Balen är once in a lifetime, man vill ju verkligen hitta rätt klänning samtidigt som man vet att man endast kommer kunna använda den en gång. Har tittat på lite inspiration på både instagram och internet men inte hittat någon jag fastnat för än och det är de som gör mig nervös... vad jag vet är att jag vill ha en ljus klänning. På torsdag ska jag kolla här i stan, men första veckan i mars ska jag upp till Stockholm och har då chans att prova klänning även då om jag inte hittat någon. Men mars känns för sent? Eller? Haha. Är erbjuden att följa med en kompis som ska lägga upp sin klänning i Växjö om 2 veckor och då prova där också. Men det återstår att se, fortsättning på balklänningsjakten följer.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här kommer bilder på fyra poddar som jag följer och ALLTID lyssnar på dagen de kommer ut. Mathilda och Andrea är den podden jag följt längst och jag ÄLSKAR dem. Följer även deras bloggar och tycker de pratar om vettiga och viktiga ämnen. Alice och Bianca’s podd är relativt ny men dem är också SÅ sköna!! Man känner igen sig i det dem pratar om och är roliga att lyssna på.

Alla våra ligg har jag också följt ett tag och lyssnat ikapp alla avsnitt jag missat innan jag börjat lyssna. De pratar om sex och att äga sina val vilket inte är ett ämne som många lyssnar på. Tycker deras åsikter är bra och att det är intressant att lyssna på deras erfarenhet och historier. Haha. Mordpodden är också väldigt bra, tycker jag som älskar Beck och Maria Wern liksom. De handlar om olika mord som hänt i Sverige. Dem är spännande och bra samtidigt som det är väldigt ”kul” att lyssna på speciellt de avsnitten som rör Skåne.

Likes

Comments

Ja, vad händer efter studenten? Det är ungefär en månad kvar tills man kan börja söka in till högskola. Om två månader SKA man ha bestämt sig. Redan innan jag började gymnasiet sa jag att efter gymnasiet ska jag jobba ett år innan jag bestämmer vad jag vill göra och innan jag sätter mig i skolbänken fler år. Men nu känns det som att jag visst vill plugga direkt efter gymnasiet och även om de skulle ändras så kommer jag söka in till högskola och isåfall tacka nej. Jag vill läsa ekonomi på högskolan och då läser man ett år där man får läsa kurser i alla olika inriktningar och sedan efter första året väljer man inriktning. Vilket känns tryggt. Men då är den stora frågan VART. Stockholm, Göteborg, Linköping, Halmstad eller Kristianstad? Hur ska man tänka... alla skolorna i sig verkar bra, jag kan tänka mig att bo i varje stad, alla skolorna erbjuder ett års utomlandsstudier vilket är något jag vill göra. Jag har en kompis som ska läsa i Halmstad, vilket betyder att kostnaderna hade minskat om vi bodde ihop. För ett stort fett studielån är egentligen inget jag gärna drar på mig och det slipper jag om jag läser i Kristianstad eftersom jag då kan bo hemma. Men då kommer nästa frågetecken, vill jag bo i en liten stuga på tomten i tre år? Eftersom att vi inom snar framtid kommer flytta ifrån de huset vi bor i nu. För att köpa en lägenhet i Kristianstad är inte ett alternativ. Eller ska man välja något utav de andra tre ställena? Bo själv och ta ett studielån för att det är en bra investering, ett minne för livet, en bra erfarenhet och för att ta steget och flytta hemifrån och skaffa nya kontakter. Nu har jag skrivit av mig, men tyvärr inte blivit mycket klokare. Min SYO säger Kristianstad, just för att jag inte behöver ta något studielån. Men vill jag verkligen stanna i Kristianstad?

Här satt vi en kväll i somras, på en mur i Göteborg och hade fortfarande ett år kvar av gymnasiet och inga jobbiga val.

Likes

Comments

Som rubriken lyder är jag inne på 9 dagen som ur förkyld. Jag har inte gjort något om dagarna, hängt borta hos farmor lite eftersom pappa fyllt år men annars legat i sängen och tittat på film och försökt göra lite läxor. I helgen följde jag med mamma och pappa ut till stugan i Sandviken. Vi körde punktering på nya bilen också haha... den bilen ska inte vara vår helt enkelt!! haft så mycket otur. Igår kom även Mia ut till stugan för att börja planera lite student. Tidigt som fan haha, men underbara Mia ska ta ledigt för min skull och ville veta vilka dagar vi hade tänkt göra vad och så. Nu ska jag titta på nya BECK filmen med Theo!!

Likes

Comments

Några dagar sedan vi hördes sist och anledningen är att jag har jobbat och sedan varit så jäkla trött så jag har inte gjort något vettigt. Varit i skolan måndag och tisdag ända till fyra så varit hemma runt 5 och sedan behövt plugga igen. Igår tog mina brödrar KÖRKORT!! Så grattis än en gång till de! Nu ska de få köra runt på mig lika mycket som jag kört runt på dem haha.

Inatt har jag inte sovit alls bra och varit uppe och kräkt på grund av att jag hostat två gånger... så stannade hemma idag och ska försöka plugga lite innan jag ska hem till Theo för imorgon fyller han år!!

Likes

Comments

Här kommer bilder på de jag beställde igår! Idag har jag endast gått i skola och jobbat. Kom precis hem och ska duscha sen gå och lägga mig i sängen och kolla på en bra film och sen sova. Inget rolig inlägg idag men det är precis såhär min dag sätt ut precis som många andra dagar.

Likes

Comments

Som rubriken säger jag kände jag imorse att jag behövde helg. Har skrivit klart gymnasiearbetet och pluggat sönder hela veckan. Men som jag skrev igår jobbade jag idag och hela helgen. Som tur är trivs jag på jobbet och tycker det är kul! För er som inte visste sitter jag i kassa på City Gross. Arbetskamraterna gör ALLT. Hann även klicka hem ett par skor till jobbet idag. Försöker visa allt jag beställt imorgon istället. Har inga bilder ifrån dagen så slänger in två throwbacks.

Likes

Comments

Idag gick jag i skolan som vanligt men efter skolan följde jag med en nära kompis som skulle tatuera sig (!!) det är dessutom en hemlighet så det är fortfarande bara hon & jag som vet om det. Så kul och den blev så bra!! Senare ikväll har jag endast pluggat, klöddat med en betalning till studentresa och beställt två par byxor. Visar byxorna imorgon för nu ska jag krypa ner under täcket hemma hos farmor och somna till något program om Tomas Ledin.

Likes

Comments

Även idag blev för lite arbete på gymnasiearbetet gjort. Eftersom jag jobbar torsdag-söndag så hade jag bara idag & imorgon sen skulle jag vara klar.. så blev det inte, vid halv 3 körde jag upp till Olofström för att byta bil med pappas kompis som ska köra och lämna vår hyrbil imorgon. Kom hem typ precis. Har hunnit duscha och nu återstår plugg innan jag somnar. Godnatt

Älskade farmor och bror när farmor lärde honom spela poker för 3 veckor sedan.

Likes

Comments

Gymnasiearbetet ska vara inlämnat på FREDAG (?!?!?) hade förträngt det och tagit fel på datum för var bombsäker på att jag hade två veckor på mig när jag kom tillbaka efter lov... det blev lite PANIK kan man ju säga. Så det är vad jag ska göra resten av kvällen hemma hos farmor för där ska jag sova. Sleepover med farmor haha, man får äta godaste frukosten också. Efter skolan gick jag iallafall med Joel och Maja till yoogiboost och snackade lite skit. Mysigt. Nedersta bilden är på två sminkprodukter jag fick i skolan idag av en kompis som varit i USA. Har så länge velat testa concealern så det ska bli kul att testa.

Likes

Comments

instagram@csfriden