Våren börjar närma sig för oss i Sverige, iallafall i Falun, och så skönt är det! Plockade äntligen fram skinnjackan som jag köpte i vintras på New yorker, och frös inte ens! Dock ska man nog inte säga för mycket för rätt som det är så snöar det igen!

Idag är jag iallafall ledig, första gånger på över 2veckor, och jag är så rastlös haha. Sedan jobbar jag torsdag, fredag och ledig i helgen. Såå skönt! Ska ta tag i mig själv och börja städa lite här hemma och slänga på en film sen!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Denna människa förgyller min vardag!

Likes

Comments

Började inte jobba förens vid 14 idag så passade på att handla lite gott på morgonen, men har framförallt har jag städat och tvättat! Så skönt att börja veckan med något som jag får ångest av att se, full tvättkorg och oreda. Är en extremt jobbig perfektionist, klarar inte av att ha stökigt runt omkring mig. Dom på jobbet tycker nog att jag är knäpp när jag går runt och städar så fort jag får tillfälle men får panik annars haha.

Nu ska jag strax plocka färdigt med det sista och sen fixa lite mat!

Likes

Comments

Var ner till jobbet i morse och mötte upp Amanda då vi skulle käka frukost tillsammans. Så mysigt var det att bara sitta och prata, en bra start på denna morgon!

Kom hem igen vid 10 och hade sån tur att det fanns tvättider idag, hade så mycket tvätt och hade inte tid förens nästa vecka! Så snart har jag tvättat färdigt och har även hunnit med att städa i lägenheten, bara disken kvar nu!

Likes

Comments

Sitter hemma i soffan efter en lång jobbdag! Har inprincip tappat rösten helt så har knappt kunnat tagit kassan idag. tycker det är så jobbigt att inte kunna prata, har så svårt för att vara tyst haha. Men har druckit massvis med te idag så känns lite bättre! Mår bra för övrigt så det är skönt!

Nu väntar jag bara på att Farmen och Ullared ska börja så jag kan gå och lägga mig sen, haha!

Likes

Comments

Världens bästa pappa var upp hit idag med massor av saker som jag hade kvar hemma sen jul, men hjälpte mig även upp med massa hyllor då jag inte vågar borra själv i betongväggarna. Nu är alla hyllor som jag ville få upp uppe och fick även upp tavlor så jag boostar mig själv varje gång jag kollar på dem! Är så nöjd och kan säga att det ser bra mycket bättre ut i verkligheten än på bild!

Behöver även tips på vart man kan köpa snygga magneter? Tänkte nämligen sätta upp bilder osv på tavlan där det står "våga" på, men vet inte vart man kan köpa några som inte är "vanliga" kylskåpsmagneter!

Likes

Comments

Världens bästavän kom in på jobbet igår och överraskade med blommor, så söt!

Efter jobbet igår så gick jag och Amanda och käkade på min absoluta favoritresturang Mimos. Såå god mat men endå till bra priser! Åkte sedan och köpte lite godis och satt bara och tog det lungt hemma hos mig. Hade en riktigt bra fredag med andra ord!

Likes

Comments

​Mina favoriter i en bild!

​Äntligen börjar jag få ordning med småfix i lägenheten! Var iväg till IKEA när Amanda var här på besök och fick med mig massor av bra saker! Börjar äntligen känna mig nöjd, är dock fortfarande lite smågrejer som behöver fixas för att det ska bli ännu bättre!


Likes

Comments

​Tisdag idag och är inne på min andra och sista lediga dag, så jobb i morgon igen! Det var egentligen meningen att pappa skulle komma upp hit idag, men det krånglade massor hemma så hoppas det funkar bättre till helgen. Har en del saker som han ska hjälpa mig med  här i lägenheten, bland annat att sätta upp min nya hatthylla. Så jobbigt att det är betongväggar, annars kunde jag ha fixat det själv, men vågar inte då jag gärna vill att den ska hänga kvar där sen haha.

Idag har jag i alla fall en tvättdag, lyckades få en tvättid idag vilket verkligen var på tiden. Så dålig på att boka tid då jag är van med att kunna tvätta när som helst.

Likes

Comments