Heeej, har inte skrivit något inlägg dom senaste dagarna pga inte gjort något speciellt. Har bah vart hemma & ute lite då och då under lovet. Har köpt en skolavslutnings klänning som sitter perfekt på min kropp som gjord för mig 😍. Aja imorgon är det skola och det betyder att de snart är matte prov för mig 😒. Hatar skolan ibland ;. Aja tur är att man har vänner där iaf ❤️. BTW tack för 67 st läsare 😄.

ses i nästa inlägg srry för ett tråkigt inlägg händer mer i veckan :')

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Heeej, hänt så jvla mkt på en dag. Haft en dejt med Rahaf med lite gotti gotti 😚. Asså min mamma har tydligen ansökt mig till en annan skola för hon är orolig över mina betyg asså whaat?. Jag ska minst gå där en termin om jag trivs vet inte ens om hon är seriiös såå.. Hahah så roligt när folk som man inte ens känner snackar skit om en :'). What ever betyder bah att hen är avundsjuk på en ;*.

ses i nästa in
lägg ❤️

Likes

Comments

Asså jag vakna helt på en bra sida kände mig bah så happyyy. Drog till skolan & som vanligt fick vi äcklig mat så jag köpte choklad munkar + en stor pucko *_*. Sen så fick jag typ 1 fucking poäng från A på vårt musik prov ;/. Efter skolan iaf så va jag med bääästa Rosina o vi hade det tvär niice. Imorgon så ska vi ksk dra till Ullared om vi kan osv, hon är så jävla lik mig typ den ända som förstår mig osv ;). Jaja imorgon så är vi lediga torsdag + fredag 😍.
Yaay asså på guud tvär nice dag, just nu så sitter jag & äter subway
+ film ❤️

// Puss ses i nästa i
nlägg ;*

Likes

Comments

Heeeej, idag har varit en ganska kort dag eftersom att vi skulle ha idrottsdag eller nått sånt i skolan men som tur va, va de tydligen för farligt eftersom att det åska och då slutade vi kl 10 de va tvääär nice eftersom att jag verkligen inte pallade springa o skit men såklart ska turen komma i oturen när jag va påväg hem råka jag paja mitt paraply så helaa fucking jag är helt genomblöt o mitt hår är som ett jävla fågelbo ;(. Nu ska jag bah sitta i sängen kolla på tvd (the vamper diares) äta choklad o baah chilla. Btw snaaart är de sommarlov *_*💘

Likes

Comments

Heeeej, haft en stressig jävla morgon suttit & plattat håret sen så ska jag såååklart spilla hela min "nyttiga" morgon milkshake över hela mattan :). Just nu så sitter jag med Loollo & har soo hon ska såklart va så jävla deep med sina låtar ;) ❤️. Aja inte hänt så mkt sen igår, vill även vääälkommna mina 30 nya "läsare" eller nått sånt 😂. Är så jävla hungrig btw men men måste väll vänta på att "bamba" ska servera sin mat eller som jag kallar bajshög till mat ;((.

aja hejdåå 👅 // skriver mer senare 👼🏼

Likes

Comments

Tjeeena, detta är mitt första inlägg. Venneh om detta är typ en grej för mig exakt men jag kan ju alltid försöka liksom 💩. Min helg har typ varit ganska tråkig, bah vart ute hela tin o vart med Cassandra vi drog till ladan och där ska jag såklart ramla i leran så hela min röv ser bajsig ut 👌. Min mobil har börjat bli cp vill så gärna köpa en ny men först mst den gå sönder eller nått skit 😏.

Likes

Comments