Uppdatering Norrskenskatten

Vilken helg!

Jag gick på assistentutbildning båda dagarna innan utställningen började och klarade det ganska bra ändå, kaos och stressigt men det var trots allt första gången :P

Jag får se om det är något jag kommer välja att göra i fortsättningen då jag fick grymt lite tid att fixa med mina katter men kul erfarenhet :)

Hugo fick sitt andra CAP på lördagen men matte fick bakläxa på grooming (som vanligt..)

Hugo var även först ut och Luna sist ut båda dagar komiskt nog så redan 10 monter in i tävlingen var helgens mål med "att i alla fall EN av dem får ETT cert" uppfyllt :)

Luna, hör och häpna tog också sitt cert (CAGPIB) utan problem - den här varma sommaren hade gjort henne naknare än aldrig förr även om det var gränsfall på för mycket.

Även om inte ögonfärg spelar roll så ÄLSKADE domaren hennes ögonfärg :'D

Andra dagen fick Hugo sitt tredje cert och därmed Premier-titel så han kan nu stolt presenteras som PR S*Topzy Tail's Kazper <3

Väl uppe för nominering åkte han ut då endast skogisen höll måttet i preppning vilket gjorde valet enkelt för domaren, det var dock en stilig herre och både Hugo och nevan som var uppe för nominering var två unga grabbar som behövde växa till sig lite så resultatet hade nog blivit samma ändå :)

Så ingen final men cert båda dagar, fantastiskt!

Lunas söndag var fantastisk!

Hon fick sitt cert trots gränsfall på mycket päls, även denna domare kommenterade ögonfärgen då många tonkanesmaskade har "tristare färg"? :P

Sedan för nominering var hon upp mot en annan sphynxflicka med perfekt persika-coat som givetvis var bättre än Lunas men Lunas huvud var mer rastypiskt enligt domaren med både profil och bredd på kindbenen , dessutom bättre öronplacering.

Det var ändå jämnt mellan dem men Luna fick nomineringen för bättre humör :'D!

I finalen fick Luna en röst av fyra men det är helt underbart bra! Hon har aldrig fått en röst de tre tidigare gångerna hon varit i final och den här gången tyckte faktiskt en av fyra domare att hon var BÄST! Det är så stort!

Även om Luna förlorade best in show (som vi ändå inte räknat med) blev jag rörd till tårar av lycka och stolthet, underbara fantastiska katt!!

Gillar

Kommentarer