(Dagen Före)5 + Dopparedagen, Sponsrat/Metapic

Innehåller affiliate-länkar

5 dagar kvar till jul!

Luna har satt sin vinterborst och Hugos man börjar bli majestätisk igen (Jambostackarn är friserad och inte alls lika kunglig).

Första julen i en riktig vinterstad och vi trivs så bra, det har varit mycket i skolan så därför har jag inte bloggat så mycket, inget alls sedan utställningen faktiskt.

Lunas Önskelista:
Päls .

Hugos Önskelista:
Mat

Jambos Önskelista:
Kärlek, gemenskap och regnbågar

I sann juleanda så satt jag och browsade Arken Zoo och kom på att de finns på Metapic och med tanke på hur många roliga saker jag hittade (allt är sådant JAG vill ha så kanske inte passar alla katter) så kan jag lika gärna passa på med ett sponsrat inlägg.

Det är JÄTTE SVÅRT att hitta kattgodis utan fisk och vi försöker undvika kyckling också då vi är osäkra på om Jambo tål kyckling och vet garanterat att han inte tål fisk. Med tanke på att han nästan flådde sig sist han hade en allergisk reaktion tar vi inga risker. Troligtvis tål han till exempel fiskolja men jag är så paranoid.

Vippan och bollarna är från Jackson Galaxys kollektion och framför allt gillar jag dem för att de varken har fjädrar eller kattmynta :) Jambam är BESATT av vippor och Hugo gillar att leka apport med bollar :)

Vill ni skicka fan-mail till mina katter så är det alltså något ovanför eller liknande som är bra tips, fanart är också välkommet hälsar katterna!

Till vänster: Ovanlig bild på alla tre katter samlade, Till höger: Hugo

Hugo är dessutom befordrad till mästerkatt, han är helt enkelt så pass bra.

Gillar

Kommentarer

Ludvig
,

Hej!
Julklappstips från en fattig student <3
Jag handlar från butiker via: www.refunder.se/b/Spara50
Dessa är mina favoritbutiker

Campadre:
https://campadre.se/tipsa/7817?utm_source=mgm&utm_medium=sharelink&utm_campaign=7817

Lyko:
https://referme.to/9vACAmo